Activiteiten-oud

Aanschuiftafel

Met groot enthousiasme is er al 3x een aanschuiftafel georganiseerd door de kookgroep. De aanwezige gasten hebben genoten van de goed verzorgde gerechten en de gezelligheid. Een aantal van hen is alle keren aanwezig geweest. Elke keer wordt er een 3-gangen menu gekookt.

Waar: Marcuskerk, Asschatterweg 1
Data: de vrijdagen 24 maart; 21 april; 26 mei; 23 juni. In augustus en september zal er ivm de zomervakantie geen aanschuiftafel verzorgd worden.
Tijdstip: 18.00 uur, inloop vanaf 17.45 uur.
Kosten: €7,50 voor leden / €10,00 voor niet-leden
Opgave liefst per mail naar barbara@drtr13.nl (of evt. telefonisch tussen 18-19 uur op 06- 24799425), uiterlijk op de maandag voorafgaande aan de aanschuiftafel. Mocht u onverhoopt problemen hebben met vervoer laat dit tijdig weten dan kijken wij of we iets voor u kunnen regelen. Wat ons betreft tot gauw aan tafel. Wij hebben er zin in!

Bewegen/vitaliteit

Tijdens de maandagse koffieochtend wordt een half uurtje (stoel)gymnastiek gegeven, echter niet tijdens de schoolvakanties.
Het bewegen vangt aan om 10.30 uur.
Zie voor de data de agenda.

Bingo

Er wordt vervolg gegeven aan de bingomiddagen o.l.v. de heer Anton Chambon. De data en de locatie zijn bekend en staan vermeld in de agenda op deze website en de app Leusden Leeft. In de Leusder Krant op de pagina Samen leven wordt dit ook bekend gemaakt.
Kosten: € 3,50. / koffie & thee €1,-

Bloemschikken

Op maandag 12 december heeft mevrouw Ina de Bruine-Kodde tijdens de koffieochtend geïnteresseerden geholpen bij het maken van een kerststuk. Ieder bracht zelf mee: basismaterialen zoals een schaal of vaas, groen, attributen ter versiering, mesje, schaar. Ina bracht mee: oase, binddraad, lijm, extra groen, etc. Deelnemers konden overige materialen ter plekke kopen tegen een geringe vergoeding.

Op 30 maart kan er een voorjaarsstuk worden gemaakt met behulp van Ina.
Waar: muziekschool Eikenlaan 1
Aantal deelnemers: 10 personen. Tijdsduur: 2 uur (10.00 -12.00 uur).
Kosten: € 2,50 – € 5,00 afhankelijk van de gekochte materialen.
Aanmelden via info@wijkverenigingruigeveld.nl

Zie ook de agenda op deze website.

Bridge

Wat is bridge een gezellig en uitdagend kaartspel! Je speelt het met vier per tafel, twee teams van twee. Wat belangrijk is: iedereen kan het leren. Jong en oud.
Op 7 mei kun je om 13.30 uur terecht om je krachten te meten. Doorgang vindt plaats bij minimaal 8 deelnemers. Opgave vooraf via Inge van Ginneken. Zie de agenda op deze website.

Bridgeles:
We gaan jullie in de wijk de mogelijkheid geven om het spel te leren.
Locatie: Muziekschool, Eikenlaan 1
Lesduur: anderhalf uur
Voor wie: iedereen vanaf 8 jaar
Kosten: gratis

Goed om te weten is dat vooral kinderen vanaf 8 jaar zich kunnen opgeven!!
Nieuwsgierig geworden? GEEF JE DAN OP.

Stuur je naam en e-mailadres en ook je telefoonnummer en je leeftijd in een mailtje aan: ingevanginneken@gmail.com
Bridge spelen
Er is ook een inschrijfmogelijkheid voor degenen die al kunnen bridgen.

Leuk om de bridgesport weer op te pakken! Geef je met de zojuist al genoemde gegevens op via het e-mailadres hierboven en we gaan ermee aan de slag!

Vriendelijke groet, Inge van Ginneken

Creatief bezig zijn

Bijvoorbeeld wenskaarten maken, voorwerpen beschilderen, plakken en knippen.
In november en december was hier mogelijkheid voor, maar er was helaas geen interesse. Daarom een hernieuwde oproep voor degenen die hier belangstelling voor hebben.

Het lijkt ons leuk om met een groep te tekenen of schilderen. Ervaren en onervaren
creatievelingen kunnen zich opgeven. Ook kinderen vanaf jaar 6 zijn welkom. We
geven geen tekenles, maar vinden het wel leuk om mee te denken en tips te
geven. Bij voldoende interesse gaan we een datum bepalen.
Aanmelden via: lisannehemmen@gmail.com.

Culturele avonden

“Heb jij dat ook? Wel eens zin om naar een museum of theater te gaan, een concert bij te wonen, een film te zien of een interessant gebouw te bekijken, maar je hebt niemand die mee kan of jou mee wil nemen?
Om die wens in vervulling te doen gaan zijn we op zoek naar mensen uit de wijk die de organisatie hiervan op zich willen nemen. Heb je interesse en misschien zelfs ervaring, kom dan eens met het bestuur praten over je ideeën……”

Je kunt contact opnemen via info@wijkverenigingruigeveld.nl

Klaverjassen

Een aantal mensen komt inmiddels graag klaverjassen, maar er is ruimte voor meer liefhebbers, dus kom erbij`!

Waar: muziekschool, Eikenlaan 1
Wanneer: zie de agenda op deze website.
Kosten zijn €3,50 incl. koffie en thee.
Liefhebbers kunnen contact opnemen met Ferrie Groosmuller, f.groosmuller@casema.nl of 033 – 495 03 21

Koffieochtend

Elke maandag- en donderdagochtend kun je gezellig tussen 10.00 en 12.00 uur in de Muziekschool, Eikenlaan 1, een kopje koffie of thee komen drinken en met elkaar praten. We hebben 2 sjoelbakken en ook diverse andere spellen die je dan kunt spelen.
Kosten: € 1,00 onbeperkt koffie en thee. Dus neem gerust een tweede of derde kopje. Zowel jong als wat ouder zijn van harte welkom.

Motortoertochten

Samen fijn toeren op de motor. Vereisten: eigen of huurmotor, motorpak, helm, schoenen en uiteraard in het bezit van een motorrijbewijs. Een aantal liefhebbers heeft zich inmiddels gemeld. Er is nog plaats voor 4 motormuizen.

Informatie en opgave: Gerard de Greef, 06-10103701 / 033-4942896, Gerard.de.Greef37@gmail.com met cc. naar info@wijkverenigingruigeveld.nl

Schaken

Schaken (schaakles) gaat plaatsvinden op de maandagochtend tussen 10.0 uur en 12.00 uur in de muziekschool aan de Eikenlaan 1 te Leusden.  Hiervoor kunt u zich aanmelden bij Hans Leenen. Contactgegevens: 06 – 54 68 09 32. Spreek zijn voicemail in en hij zal contact met u opnemen.  In overleg met hem zal de exacte startdatum bekend gemaakt worden

Kosten: gratis

Scroll naar boven