Bert Broekema – Knopen

Ik ben van plan om maandag 7 november naar de koffieochtend te komen. Ik ga daar gewoon zitten knopen. Als er mensen zijn die dat ook leuk vinden dan maak ik een afspraak met ze om bv een volgende maandag spullen mee te nemen om met ze aan de slag te gaan.

Hieronder info wie ik ben en wat ik doe.

Ik ben Bert Broekema 🤠en mijn hobby is gebruiksvoorwerpen knopen van paracord. Dat zijn bv armbanden, honden halsbanden en riemen, broekriemen. Ook het bekleden van voorwerpen met paracord. 

Zie hier ook mijn Facebook pagina om foto’s te vinden van dingen die ik heb gemaakt:

1 gedachte over “Bert Broekema – Knopen”

  1. Bernardien van Elst

    Ha Bert, ik vond het leuk om je te ontmoeten tijdens de koffie-ochtend en te zien wat je allemaal gemaakt hebt en wat de mogelijkheden zijn. Meerdere aanwezigen waren belangstellend en ik hoop dat je nog eens aansluit. vriendelijke groet, Bernardien

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven