question, puzzle, funny-6701943.jpg

Bingo, klaverjassen of koffieschenken?

Bingo, klaverjassen, koffieschenken of redactiewerk? Het is allemaal mogelijk bij de wijkvereniging.

De activiteiten van de wijkvereniging bestaan door wijkbewoners die zich vrijwillig inzetten én wijkbewoners die deelnemen aan de activiteiten. We kunnen niet zonder elkaar. Hieronder nog enkele vragen rondom activiteiten waar wel deelnemers zijn, maar waar (extra) inzet nodig is van wijkbewoners om de activiteiten te continueren.

Bingo

De wijkvereniging zoekt nog iemand (of iemanden) die de Bingo kunnen overnemen van Anton. Nu is de Bingo één keer per maand op zondag, maar daar kan eventueel ook andere invulling aan gegeven worden. De Bingo is goed bezocht, dus het zou jammer zijn als deze verdwijnt.

Klaverjassen

Vind jij klaverjassen leuk en lijkt het je ook leuk dit te regelen? Ook daar zoekt de wijkvereniging nog iemand voor! Ook dit is een goed bezochte activiteit, dus het zou heel fijn zijn als iemand zich geroepen voelt. Dit is één keer per maand op zondag.

Koffieschenken

Op maandag zoekt de wijkvereniging nog mensen die (flexibel) willen helpen bij de koffie ochtend van 10-12 uur. Vorige week deden we hiervoor al een oproepje: lees hier meer..

Scroll naar boven