John Spijkerman en zijn vogelverhalen

(Geschreven door Jacqueline Rodenburg)

Dit voorjaar heeft de wijkvereniging een wel heel bijzonder evenement op de agenda. Op vrijdag 5 april zal plaatsgenoot John Spijkerman speciaal voor onze wijkbewoners in de Marcuskerk vertellen over zijn ontmoetingen met vogels en andere wezens in Leusden en omgeving.

De Vogelmonologen is de titel van een voorstelling waarmee John de afgelopen maanden onder meer driemaal heeft opgetreden in een uitverkocht Theater De Tuin.

Wij spraken John en hij vertelt dat naast stukken uit de Vogelmonologen tijdens de voorstelling voor de wijkvereniging ook andere vogel- en natuurverhalen aan bod zullen komen. Als natuurfotograaf en journalist vertelt John over hoe hijzelf geïnspireerd is geraakt in vogels in de natuur, hun prachtige verschijning, hun gedrag en hun wereld.

Wat kunnen we verwachten deze avond?

John is een ras verhalenverteller en wil ons, met beeld en geluid, er graag op attent maken hoe boeiend die andere wereld is. Uitleggen hoe blij je daar van kunt worden. En daar is niet eens zoveel voor nodig. Ons groene Leusden is een eldorado voor vogels en andere natuur, dichtbij huis kun je van alles aantreffen en meemaken Met zijn unieke benadering brengt John de natuur nóg dichterbij en zul je daarna zelf met andere ogen gaan kijken en opmerken wat er in je eigen tuin, balkon en onze wijk te horen en te zien valt.

Wil je deze avond op 5 april niet missen en er bij zijn, meld je dan op tijd aan!

\"\"

Vrijdagavond 5 april 2024 om 19:30 u komt John Spijkerman met ‘De Vogelverhalen in de Marcuskerk, Asschatterweg 1 te Leusden

John heeft zijn Vogel monologen inmiddels al 3 keer voor een uitverkocht theater de Tuin gepresenteerd. Wij zijn verheugd dat we John hebben kunnen strikken om ook voor onzewijkvereniging een presentatie te geven.

Datum: vrijdag 5 april 2024, aanvang 19:30 uur
Locatie: Marcuskerk, Asschatterweg 1, 3831 JJ Leusden-Centrum
Toegangsprijs: € 5,= voor leden van de wijkvereniging en € 7,50 voor niet-leden.
Kaartverkoop elke maandag en donderdag tijdens de koffieochtenden in de Muziekschool, Eikenlaan 1, tijdens de maandelijkse aanschuiftafel in de Marcuskerk en (uitsluitend voor niet-leden van de wijkvereniging) bij LeusdenNatuurlijk (VVV), ’t Erf 15 of bestellen via jan@wijkverenigingruigeveld.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven