Laatste berichten van 2022

Algemene Leden Vergadering op 19 december: deze werd goed bezocht, er waren 23 leden aanwezig. Er zijn 3 nieuwe bestuursleden gekozen: Lisanne Hemmen, Jan Tijmensen en Leo den Hartog. Zij hebben zich alle 3 voorgesteld en zijn met algemene instemming gekozen. Ferrie Groosmuller heeft zijn bestuursfunctie neergelegd en werd heel hartelijk bedankt voor zijn inzet bij de start en opzet van de wijkvereniging. Het verslag van de ALV wordt binnenkort via email aan alle leden toegestuurd.

Op maandag 12 december hebben 10 leden onder de inspirerende begeleiding van Ina de Bruine-Kodde een mooi kerststuk gemaakt. Ieder had een eigen schaal of bakje meegebracht en een aantal deelnemers had ook eigen groen en decoratiemateriaal meegebracht; Ina had voor veel groen, oase en het benodigde gereedschap gezorgd. Het was een leuke, creatieve ochtend.

Op vrijdag 9 december heeft een groep van 25 personen weer mogen genieten van een heerlijk 3-gangenmenu, Barbara, Anneke, Rina en Bart hadden de tafels en de borden mooi versierd, het eten smaakte weer goed en de sfeer aan tafel was prima. Er hebben zich al 17 personen aangemeld voor 13 januari. Wil je daar ook bij zijn? geef je dan op bij Barbara: barbara@drtr13.nl
Tijdstip: 18.00uur, inloop vanaf 17.45uur
Kosten: € 7,50 voor leden van de wijkvereniging / €10,- voor niet- leden (contant)

Het bestuur van wijkvereniging Ruige Veld – Hamersveld Oud wenst iedereen heel fijne kerstdagen, een fijne jaarwisseling en een gezond en vredig 2023!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven