Nieuwe schilderijen in de Muziekschool

Sinds afgelopen maandag hangen er nieuwe schilderijen van Ankie Groosmuller Kanters in de Muziekschool. Tijdens onze activiteiten in de Muziekschool kun je de nieuwe collectie bewonderen. De schilderijen van Ankie kun je voor een kleine prijs aanschaffen. Naast dat je een mooi schilderij in huis haalt, steun je hiermee ook de wijkvereniging! De helft van de opbrengst gaat namelijk naar onze verenigingskas.

\"\"
\"\"

Wil je zelf ook in de Muziekschool exposeren?

Wanneer je weleens binnenloopt in de Muziekschool, dan heb je waarschijnlijk de diverse kunstwerkjes die daar hangen al eens gezien en bewonderd. Het zijn veelal schilderijen en tekeningen, gemaakt door creatieve wijkbewoners die het aandurven hun werken tentoon te stellen en te koop aan te bieden. Diverse aansprekende stukken zijn al in handen van wijkbewoners overgegaan, zij zijn er heel blij mee!

Kunnen we je aanmoedigen om jouw werk ook te exposeren dan ben je zeker welkom. Omdat de beschikbare wandruimte enigszins beperkt is, is er een formule en zijn er afspraken waar de exposant zich aan dient te houden. De overeenkomst is te vinden op onze website of kunnen we je op aanvraag mailen.

De helft van de opbrengst van een verkocht kunstwerk gaat naar onze verenigingskas.

Idee:

Zou het niet geweldig zijn als er meer creatievelingen en amateurkunstenaars uit onze wijk willen exposeren.

Schilders, keramiek, boetseerstukken, handwerkkunst enzovoort. Dan zou er met ieders inbreng een dag-expositie gehouden kunnen worden, een heuse Wijk vernissage!

Interesse? Neem gerust contact op, dan gaan we met elkaar kijken hoe we dit kunnen vormgeven en opzetten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven