megaphone, voice, speaker-1468168.jpg

Nieuwe website live!

De oplettende wijkbewoner was het al opgevallen. De nieuwe website is live!

Deze werd al op de ALV aangekondigd door Tim, maar nu kan iedereen het ‘echt’ zien!

Tim is een actieve wijkbewoner die zich bezig houdt met het beheer van de website en het bouwen van de website. Bij het vullen van de website met tekst en inhoud krijgt hij natuurlijk hulp van het bestuur van de wijkvereniging en de redactie van de wijkkrant.

Het bouwen van deze nieuwe website is echter helemaal Tim zijn verdienste. Hij heeft er zelfs ’s nachts aan gewerkt om het tot een succes te maken. Daar zijn we als wijkvereniging natuurlijk erg blij mee.

Wat is er nieuw aan de website?

De website heeft net een iets ander uiterlijk. Het oogt net wat frisser en moderner.

Er is weer een activiteitenpagina waar een langer berichtje staat over de vaste activiteiten. Daar wordt je ook doorverwezen naar de agenda. Natuurlijk kun je ook nog via de agenda alle activiteiten voor de komende tijd zien.

Wat ook leuk is aan de nieuwe website; op de hoofdpagina zie je foto’s langskomen van de laatste nieuwe berichten. Daar kun je op klikken om direct het bericht te lezen. Het nodigt meer uit om door te klikken en we hopen natuurlijk dat we dat met zijn allen ook gaan doen!

Wat vinden jullie van de website?

We krijgen graag feedback op de website. Wat vinden jullie ervan? Wat kan nog beter of missen jullie nog? We horen graag beiden; de positieve punten én de verbeterpunten. Je kunt deze sturen naar redactie@wijkverenigingruigeveld.nl

1 gedachte over “Nieuwe website live!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven